• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Дизайн и визуализация

reciprocating saw bluelines c3.1200x1200

Индустриален и стилен дизайн

Създавайте естетически привлекателни, иновативни продукти с бърз концептуален дизайн, моделиране на свободни форми и възможности за повърхнини, включително subdivision моделиране, повърхнини клас А и реверсивен инженеринг. Подобрената визуализация с динамични и фотореалистични инструменти за изобразяване в реално време създава визуално зашеметяващи модели.

NX Render
Задвижван от най-добрата в класа си технология, NX Render позволява създаването на фотореалистични изображения за прегледи на дизайна, маркетинг и обезпечение от на продажбите. Създаването на перфектно изглеждащо изображение в NX Render вече е по-лесно от всякога с добавянето на изцяло нов набор от материали, готови за изобразяване. За минути можете да плъзгате и пускате материали, осветление и камери във вашата сцена, за да постигнете невероятни резултати.

NX Realize Shape
Използвайки subdivision моделиране, потребителите могат да създават усъвършенствани 3D форми с безпрецедентна скорост и лекота. Наборът от инструменти е еднакво подходящ за създаване на бързи 3D концепции или крайни форми на повърхността с най-високо качество. NX Realize Shape™ е напълно интегриран с всички други функции за моделиране на NX, което позволява безпроблемно включване с традиционните подходи за моделиране за постигане на висока степен на усъвършенстване на дизайна.

NX Draw Shape
Позволява на дизайнерите визуално да предадат и комуникират аспекти на дизайна, преди да инвестират в 3D модели. Тази добавка подобрява възможностите на NX, като дава възможност за рисуване със свободна ръка на контурни фигури върху тела.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.