• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Специфични индустриални приложения

antonov 54918 heroimage 1280x720 tcm53 70770

NX предоставя решения за специфичните нужди на отделните индустрии с модули за проектиране на авиационни структури, автоматизация на дизайна на превозни средства, проектиране на корабни конструкции, човешко моделиране и автоматизиране на производствените системи.

NX General Packaging
Включва набор от софтуерни асистенти и съветници, които автоматизират широк спектър от задачи, свързани с механиката, безопасността, визията и комфорта на пътниците в превозното средство. Функционалността за автоматизация на дизайна на превозни средства проверява проектите за съответствие с международните стандарти и местните разпоредби на страната.

Fibersim
Портфолиото на Fibersim™ включва инструменти със специално предназначение за проектиране и производство на детайли от композитни материали, подсилени с влакна. Fibersim™ предоставя 3D среда, която поддържа конкурентен инженерен процес, при който проектирането и анализът се извършват в контекста на производствения процес.

Mastertrim
Предоставя инструменти за проектиране на транспортни седалки и интериори, които ефективно дефинират, комуникират и поддържат пълно и единно представяне на автомобилната седалка и вътрешните компоненти в различните дисциплини. След като главният модел е дефиниран, Mastertrim предоставя информация нагоре и надолу по веригата, включително за едновременно проектиране, обратна връзка с разходите, по- по-надеждни промени, проверка на критериите и намаляване итерациите на дизайна.

NX Aerospace Design
Предлага набор от инструменти (aero step, aero rib, aero shelf, aero flange), специално пригодени за проектиране на аерокосмически части. Включени са също NX Advanced Sheet Metal инструменти за създаване на детайли различни от тези с праволинеен профил.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.