• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Мехатроника, автоматизация и производствени линии

festo nx german 63753 hero 1280x720 tcm27 21357

Проектиране на мехатроника

NX предоставя мултидисциплинарен подход към машинното проектиране, който премахва бариерите между електрически и механични инженери и инженерите за автоматизация. С библиотека от свръзки, двигатели, сензори и задвижващи механизми заедно с кинематичните и динамични свойства за всеки отделен компонент, машинните инженери могат бързо да извършат базирана на физика интерактивна симулация, за да симулират и проверят работата на машината.

NX Mechatronics Concept Designer
Предоставя функционален подход за проектиране и изграждане на концептуални модели, които комбинират механични, електрически и софтуерни компоненти въз основа на продуктовите изисквания на ниво система. Дава възможност за ранен концептуален инженеринг в дисциплините за механично, електрическо и автоматизирано проектиране и свързаните с тях паралелни интердисциплинарни работни потоци, поддържайки процес на разработване на продукти от грубо до фино представяне. 

NX MCD Player
Преглед за четене и плейър за симулация за модели, създадени със MCD. Плейърът позволява на потребителите да зареждат и възпроизвеждат симулации на мехатронни машини. Налични са допълнителни възможности за картографиране на сигнали за задвижване на симулации с помощта на хардуерни или виртуални софтуерни симулации с програмируем логически контролери (PLC).

Индустриално проектиране
С NX можете бързо да проектирате и визуализирате оформления на производствени линии и да ги свържете с производственото планиране. Можете лесно да оптимизирате процеса, като посочите всяка производствена стъпка за управление на един производствен ресурс, като робот или приспособление. Извършвайте точен анализ на въздействието и управлявайте ефективно промените, като използвате библиотека от параметрични ресурси.

NX Line Designer
Мощното решение за производствено оформление е интегрирано с Teamcenter четвърто поколение за дизайн (4GD) и планиране на производствения процес. Той предоставя богата библиотека от параметрично оборудване включително стелажи, конвейери, оборудване за безопасност и оборудване за манипулиране на материали, които могат да се използват с Teamcenter Classification.

NX Automation Designer
С това решение за инженеринг на електрически и автоматизирани фабрични линии и машини, конструкторите могат да използват повторно геометрията на модела в NX за структуриране на устройства, конфигуриране на хардуер за управление и валидиране на инженерните резултати.

NX Automation Designer – Electrical Design
Осигурява повторно използване на геометрия на модела и свойствата на проектите в NX,  позволява на проектантите да структурират устройства в независими аспекти, правила за имена и референтни обозначения и да валидират инженерните резултати.

NX Automation Designer – Cabinet Design
Тази добавка към NX Automation Designer - Electrical Design позволява на дизайнерите да създават монтажни оформления в 3D и да извършват анализи на взаимно пресичане на кабели и компоненти.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.