• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Симулация и оптимизация

NX for Automotive 2 1440x932 2

NX Design Validation
NX предоставя мощни инструменти за визуален анализ на продукти и валидиране, които ви позволяват бързо да синтезирате информация, да проверявате дизайните за съответствие с изискванията и да вземате информирани решения. Интегрираните проверки при проектиране за производство значително намаляват поръчките за инженерни изменения (ECO), производствените дефекти, разходите и закъсненията. С интегрирани в дизайна инструменти за симулация на движение, структурна и термична симулация в NX, можете бързо да сравнявате алтернативите на дизайна и да оптимизирате характеристиките на производителността от най-ранните етапи на процеса на проектиране.

NX Design Simulation
Този интегриран в дизайна инструмент за структурна симулация ви помага да потвърдите структурните характеристики на вашия модел. Сравнете алтернативите на дизайна и оптимизирайте характеристиките на производителността на продуктите от най-ранните етапи на процеса на проектиране. Технологията за симулация е базирана на Simcenter 3D и мащабируема за по-нататъшен анализ от експерти. Резултатът е много итеративен и предсказуем инженерен процес, който доставя иновативен дизайн, по-висококачествени продукти и намалено време за пускане на пазара.

NX Motion
Предсказване и разбиране на функционалното динамично и механично поведение на възли и механизми. NX Motion е усъвършенствано, но лесно за използване решение, което позволява на инженерите да разберат, оценят и оптимизират сложното движение на възли и механизми. Базирано на Simcenter 3D, NX Motion е цялостно решение за кинематика и динамичен анализ на движението на твърди тела, както и на статично равновесие, като данните могат лесно да се прехвърлят към Simcenter 3D за по-подробни анализи. Ранното използване на симулация на производимост е от ключово значение за оценката на опциите за проектиране и намаляване на риска.

NX Animation Designer
С това лесно за използване приложение за симулация на движение, конструкторите могат да моделират кинематичното поведение на всеки продукт с движещи се части по времеви начин. Това приложение помага на конструкторите да разберат по-добре как ще работи продуктът и да определят луфтовете между частите по време на движение. NX Animation Designer може да се използва и за създаване на анимации за разглобяване за визуално привлекателни презентации на продукти.

Simcenter FLOEFD for NX
Пълно функционално решение за анализ на 3D изчислителна динамика на флуидите (CFD), Simcenter™ FLOEFD™ позволява на инженерите-проектанти да работят директно върху своите CAD модели, за да подготвят и оценяват CFD симулации за флуиден поток и пренос на топлина.

NX EasyFill Analysis
Този интегриран инструмент за симулация на потока в матриците позволява на конструкторите да анализират дизайна на детайли и матрици по време на ранните етапи на проектиране. Анализите могат да се извършват с развита 3D технология и чрез високопроизводителна 3D симулация на пълнене.

NX EasyFill Analysis – Advanced
Утвърждава дизайна на матриците преди производството чрез възможности като анализ на множество питатели, уплътняване, свиване и ориентация на влакната. В допълнение към тези възможности, предварителна и последваща обработка на симулирания модел се извършват в NX CAD средата.

NX Check-Mate Author
Предоставя автоматизиран, адаптивен инструмент, който помага на потребителите проактивно да подобрят качеството на продукта. Възможностите за персонализиране осигуряват надеждна проверка на модела и детайлите, за да се уверете, че вашите CAD данни отговарят на вашите очаквания.

NX DFMPro
Тази добавка за валидиране изпълнява проверки за производимост (DFM) на вашия CAD модел, като използва щракване с един бутон, за да идентифицира потенциални проблемни области. Тази проверка връща ценна информация за целостта на модела по отношение на производствените процеси надолу по веригата. Проверките включват процеси на леене под налягане, леене, листов материал, тръби, обща механична обработка и монтаж.

NX VDA 4955 Checker
Този софтуер на Асоциацията на германската автомобилна индустрия (VDA) проверява изискванията за гладкост, лицата, Solid телата и чертожни данни в NX файл с детайли. Той проверява дали кривите и повърхностите се придържат към международните стандарти и местните разпоредби на страната.

NX HD3D Visual Reporting
Показва информация, представляваща интерес от източниците на данни на вашата компания директно в 3D среда за проектиране на продукти. Възможността помага на конструкторите да правят недвусмислени оценки, да интерпретират информацията по-точно и бързо да синтезират данни за продукти и процеси в правилни дизайнерски решения. NX HD3D Visual Reporting идва с набор от предварително дефинирани отчети, които предоставят на развойните екипи отговори на често задавани въпроси. Докладите, свързани със собствеността, публикуването, завършеността на детайлите, проекти, състояние на натоварване, статус на валидиране и други са достъпни за незабавно ползване. С възможността за авторство компаниите могат да създават и променят персонализирани отчети, за да извличат и представят данните.

NX One-Step Formability Analysis
Анализът на формоването в една стъпка от NX осигурява бърз и точен анализ при формоване на листов материал чрез моделиране с крайни елементи (FEM), като същевременно предоставя инструменти за създаване на плоски заготовки и заготовки от сложна геометрия със свободна форма.

NX Molded Part Validation
Анализира детайли и автоматично предоставя на дизайнерите информация за ъгли на наклони, области на подрязване, остри ъгли, малки радиуси и други елементи, които могат да компрометират качеството на формоване. Предоставя на дизайнерите лесна визуална проверка на сърцевината и страните на кухината.

NX Mold Cooling
Предоставя базирани на съветници възможности за бързо симулиране на топлинните характеристики на вложките за шприцформи, идентифициране на горещи точки и неравномерни температури на частите, генериране на отчети и сравняване на производителността между итерациите на дизайна. Потребителите ще могат да извършват както 1D симулация на потока на канала, така и 3D CFD симулация.

NX Forming
Усъвършенстваното решение за анализ на формоване предлага най-съвременни възможности за анализ на формоване на листов материал за всички стъпки в процеса на формоване, включително гравитация, допълнителни елементи, формоване при удар, изтегляне, подрязване, фланциране и пружиниране.

NX Forming SMP
Чрез активиране на паралелна обработка потребителите могат да решават по-сложни анализи на формоване много бързо. Използвайки разпределена архитектура на паметта, NX Forming SMP предлага високопроизводителни изчисления (HPC), като се възползва напълно от многопроцесорни, многоядрени и многонишкови конфигурации на най-новите изчислителни платформи в средата на Windows.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.