• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Кабелни снопове, тръбни и канални системи

maxresdefault 1

Решенията за разработка на цифрови продукти на NX включват интегриран набор от инструменти, които улесняват целия процес на проектиране на маршрутизирани системи, включително кабелни снопове, кабели, тръбопроводи, тръби и канали. Тези специфични за процеса инструменти намаляват времето за детайлно проектиране, подобряват качеството на продукта и безпроблемно прехвърлят информация за продукта между логическия дизайн, физическия дизайн, анализа, производството и услугите.

NX Routing Base
Предоставя основните възможности, използвани от всички решения за проектиране на маршрутизирани системи в NX. Включва всички общи възможности, необходими за създаване, редактиране, копиране и преместване на пътища. NX Routing Base включва също инструменти за дефиниране на стандартни библиотеки с детайли, избор на детайли от библиотеки и интелигентно поставяне на стандартни детайли в пътеките. Той също така позволява на проектантите да дефинират стандартни складови спецификации и да ги присвояват на пътеки.

NX Routing Piping and Tubing
Оптимизира работните процеси при проектиране на тръбопроводи и тръби чрез интелигентно създаване на трасета, избор на детайли, управлявани от спецификации, интелигентно поставяне на детайли, откриване на сблъсъци, изчисления на теглото и правила за разпознаване, които едновременно валидират проектите спрямо стандартите на компанията и индустрията. Продуктът поддържа както твърди, така и гъвкави тръби.

NX Routing HVAC
Доставя 3D инструменти за създаване, модифициране, валидиране и документиране на HVAC системи. Оптимизира работните потоци при проектиране на ОВиК чрез интелигентно създаване на пътеки, задвижван от спецификациите избор на детайли, интелигентно поставяне на детайли, откриване на сблъсъци, изчисления на теглото, разделяне на каналите, изчисляване на размера на канала и правила за обозначаване, които едновременно валидират проектите спрямо стандартите на компанията и индустрията. Продуктът поддържа предварително дефинирани каталози на части за ОВиК и параметрични шаблони, които могат да бъдат модифицирани в движение (интелигентно оразмеряване), за да отговарят на всякакви ограничения на пространството. Заедно с други възможности на NX като плоски шаблони от ламарина, този продукт предоставя цялостно решение за проектиране на ОВиК.

NX Piping Fabrication Drawings and PMI
Добавка към NX маршрутизацията, която създава 3D PMI информация и съответните изометрични чертежи на тръбопроводи от тръбопроводни модели. Цялата необходима информация за производството надолу по веригата се улавя под формата на размери и анотации от 3D модела. За производствените чертежи могат да бъдат създадени и персонализирани списъци с детайли. Съществуващите PMI изгледи с размери, анотации и таблици могат да бъдат актуализирани въз основа на промените в 3D модела.

NX Penetration Management
Предоставя интерфейс за създаване, управление и обработване на заявки за проникване между различни потребителски групи, отговорни за стоманените конструкции и проектирането на маршрутизираната система.
Процесът започва от проектант на маршрутизирана система (като проектант на тръбопроводи), който изисква проникване на тръби през структури, които са проектирани и поддържани от различна проектна група, като например структурна група. Заявката за проникване определя местоположението на необходимия изрез и инициира работен поток, който може да бъде персонализиран от крайния потребител, за да отговори на специфични нужди. Типичният работен процес включва няколко стъпки за преглед, които трябва да бъдат завършени, преди да може да се създаде изрязването, за да се удовлетвори и затвори заявката.

NX P&ID Designer
С този 2D авторски инструмент проектантите могат да създават тръбопроводни и инструментални диаграми . Приложението включва авторски права, библиотеки, валидиране на свързаност, 2D към 3D интеграция и управление на данни на ниво обект с помощта на Teamcenter. Компаниите, които приемат NX P&ID Designer, могат да реализират по-бърз, по-гъвкав процес на проектиране и промяна за намалени разходи при проектиране и по-кратко време за пускане на пазара.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.